CELEBRARE – Deputat Călin Bota: La mulți ani Armatei Române! Recunoștință eroilor!

0
79

MESAJ. Astăzi, de Ziua Armatei Române, ne gândim cu recunoștință la toți cei care s-au sacrificat pentru unitatea și libertatea noastră, precum și la toți cei care ne apăra în prezent, zi de zi.

 

Ziua de 25 octombrie a fost aleasă pentru a marca un moment important din istoria noastră: eliberarea de către Armata României a ultimelor localităţi din Transilvania aflate sub ocupaţie străină, în 1944.

 

Recunoștință veșnică tuturor celor care au aparat cu prețul vieții pământul sfânt al patriei. La mulți ani Armatei Române! La mulți ani tuturor militarilor!

 

Deputat Călin Ioan BotaATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here