CARITATE – Patru ONG-uri și-au unit forțele pentru a veni în sprijinul a sute de familii nevoiașe din Baia Mare

0
1071

ACȚIUNE. Patru ONG-uri (Fundația de Voluntari Somaschi, Asociația Umanitară „Sf. Ursula”, Serviciul de Ajutor Maltez în România – sucursala Baia Mare și Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare) și-au unit forțele și, cu sprijinul Direcției de Asistență Socială Baia Mare, au oferit 400 de pachete de ajutor (care conțineau cartofi, mazăre, ulei, făină, zahăr, orez, paste, pateu, margarină, săpun) unor familii din Baia Mare care trăiesc în condiții grele.

 

 

Pe lângă activitățile educative, o parte din respectivele ONG-uri asigură și hrană pentru preșcolarii și școlarii care frecventează centrele lor, ceea ce nu se mai întâmplă de o lună și jumătate, din cauza restricțiilor generate de limitarea răspândirii pandemiei de coronaviroză. De aceea, organizațiile au căutat soluții pentru a fi alături de beneficiarii serviciilor sociale pe care le oferă și în această perioadă dificilă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here