CORONAVIRUS – Evoluția în ultimele 24 de ore în județul Maramureș (surse oficiale): 1 mort, 75 de infectați, 54 de vindecați… DOAR 91 de teste

0
669

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), vineri, 1 mai 2020, ora 13.00: în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat la numărul persoanelor decedate (este înregistrat un mort), a crescut cu 3 persoane numărul celor infectați cu coronavirus de la începutul pandemiei (de la 72 la 75 de persoane) și a stagnat la  numărul celor vindecați (la 54 de persoane).

 

Important! Vă reamintim că ieri, în singurul laborator acreditat din județul Maramureș (cel de la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare) s-au făcut DOAR 92 de teste, conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, iar în ultimele 24 de ore s-au făcut 91 de teste. Total 183 de teste în 2 zile. În tot județul. Atât.

 

Precizare: conform raportului Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut cu 67 de teste mai puține decât ieri (de la 8.381 la 8.314 teste – numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 183.688).

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu o persoană (de la 209 la 210 persoane, statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în centrele de carantină instituționalizată din județ se află mai mult cu o persoană decât ieri (de la 318 la 319 de persoane – acestea au revenit în țară din state din zonă de risc roșie).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here