CAMPANIE – Viorica Marincaș și Anca Remeș, candidatele Pro România pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Baia Mare

1
2765
Viorica Marincaș, Anca Remeș

PRO ROMÂNIA. Viorica Marincaș (57 de ani), va fi candidata Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, iar Anca Manuela Remeș (39 de ani) va fi candidata partidului pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare.

 

Marincaș este președinta filialei Maramureș a partidului controlat de fostul lider al PSD, Victor Ponta, și este singura femeie care a condus un Inspectorat Județean de Poliție (s-a retras/pensionat în anul 2017). Este absolventă a Facultății de Drept a Univeristății Babeș-Bolyai (1994) și doctor în Științe administrative (titlu conferit de Școala Națională de Studii Politice și Administrative în 2010).

 

Anca Manuela Remeş este absolventă a Facultății de Drept a Univeristății Babeș-Bolyai (2005) și avocat al Baroului Maramureș (din 2013) și a devoalat că strategia sa este pentru Primăria Baia Mare de a se axa pe administrație, nu pe politică și să maximizeze transparența în privința întregii activități administrative din instituție.

 

Până în acest moment, pentru președinția Consiliului Județean Maramureș și-au anunțat candidaturile: Ionel Bogdan (PNL), Vlad Duruș (USR PLUS), Gabriel Valer Zetea (PSD – va candida sub sigla Coaliției pentru Maramureș), Romeo Dobocan (va candida independent – este susținut de PMP), Viorica Marincaș (Pro România).

 

Pentru Primăria Baia Mare și-au anunțat candidaturile Cătălin Cherecheș (UNPR, simpatizant PSD – va candida sub sigla Coaliției pentru Maramureș), Dan Ivan (USR PLUS), Mircea Cirț (PNL), Adrian Todoran (PMP), Anca Manuela Remeş (Pro România), Ilyés Lóránd (Partidul Verde) și David Birtaș (independent).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here