UN AN DE LA ÎNFIINȚARE – Senator USR Dan Ivan: În Comisia de Tineret și Sport din cadrul Senatului, entitățile din domeniu s-au bucurat de tot sprijinul nostru

0
186

SENATUL ROMÂNIEI. În 7 februarie 2023 Comisia de Tineret și Sport din cadrul Senatului României, a împlinit un an de când a fost înființată. De-a lungul acestei perioade, în cadrul ședințelor s-au dezbătut și analizat 47 de inițiative legislative, dintre care 14 pentru raport și 33 pentru aviz.

 

Dan Ivan, senator USR Maramureș și vicepreședinte Comisia de Tineret și Sport: „Împreuna cu colegii mei senatori din cadrul Comsiei de Tineret și Sport, am încercat să îmbunătățim, prin amendamente, proiectele legislative, dar și să punem bazele unor noi proiecte din partea acestei comisii, lucrând la unison, fără să ținem cont de culoarea politică.

 

Entitățile din domeniu s-au bucurat de tot sprijinul nostru și buna colaborare dintre Senatul României și diversele instituții, a fost marcată prin găzduirea de către cele din urmă a unor ședințe ale Comsiei de Tineret și Sport.”

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here