„BĂRBĂȚIE” – Poliția l-a dat în urmărire națională pe Cătălin Cherecheș, fugit de acasă după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru luare de mită

10
6565

A FUGIT ȘI ESTE CĂUTAT. Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare condamnat vineri, 24 noiembrie 2023, la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, a fost dat în urmărire generală de Poliția Română.

 

La rubrica „Persoane urmărite”, Cherecheș figurează cu fotografia, o parte din datele personale și motivația că se sustrage executării unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. La subcategoria „Detalii” este înscris: „Condamnat la o pedeapsa de 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de luare de mită în forma continuată”.

 

După emiterea hotărârii definitive a completului Secției Penală a Curții de Apel Cluj, Cherecheș a fost căutat atât la Primăria Baia Mare, cât și la domiciliul său, însă nu a fost găsit.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

10 COMENTARII

  1. TOT RESPECTUL in fata unui mare gazetar CATALIN VISCHI, care de fapt este un REAL Cetatean de Onoare al acestui oras. Stimate domn iti multumim ca nu ai cedat in fata banului si clanului cereches si nu ai fost in in situatia de a fi donat cu colivie cu tot de marele hot (cu doctorat) la plecarea acestuia. Un om DEMN si VERTICAL fara instincte de taratoare in fata nenemaratelor tentative de a-ti cumpara tacerea cu foarte multi bani si favoruri de catre camarila cerechesiana. JOS PALARIA in fata ta stimate domn pentru ca in decursul ultimilor 7 ani ti-ai dedicat timpul pentru a decaptiva acest oras, pentru a decapita hidra si otravi caracatita care ne-a sacatuit financiar si economic aducand urbea noastra in pragul subdezvoltarii.
    ITI MULTUMIM

  2. Barbat adevarat!!! Laș până la capăt!
    Romania stat esuat.
    Acuma organul responsabil ar trebui sa dea niste explicatii… glumesc…asta se intampla intr-un stat de drept nu in republici bananiere!
    Băimareni pregatiti-vă sa il votati anul viitor!!!
    Sau daca nu pe el, pe mămica….
    O sa va ofere circ ..paine va aduceti voi!!

  3. Eu sunt convins că individul a fugit în afara țării.Jocul de azi dimineață cu filmarea a fost o perdea de fum ,că sa poată în tihnă să-și ducă planul de evaporare.La ora aceasta e undeva in apropierea lui Ghiță in Serbia.Tineti minte ce a zis avocatul ,nu deschideți încă șampania … după o condamnare definitivă,de ce ?Uite de asta.Asta e Romania raiul infractorilor.

    • ATENTIE BUCURESTI !!!!!! Cand devalizatorul condamnat cereches a mirosit ca sa terminat jocul (29.09.2023 Cluj) a inceput sa racneasca amenintator in toate mediile ca va deschide gura (denunta). In aceasta situatie anumiti sefi de institutii au inceput sa faca in pantaloni ceva maro si mirositor de emotie si spaima. ATITUDINE acestora fata de aceasta situatie din punctul lor de vedere este justificata. Mai bine l-au ajutat sa fuga decat sa aplice legea pentru a nu fi turnati de cereches cu privire la toate favorurile de care au beneficiat in decursul celor 12 ani (cum ar fi : terenuri, autorizatii, avansari, posturi pentru neveste, amante si neamuri, etc) CINE si CE sa le faca ????? Vor fi mangaiati pe crestet de catre institutiile statului (ministere, Guvern si alte institutii de rang superior) cu mustruluieli si trageri de urechi si atata tot. Pe urma vor trai fericiti si imbuibati pana la adanci batranete. RUSINE MAXIMA Ministrilor de Interne si de Justitie pentru atitudinea mizerabila si protectoare pe care o au importiva celor care l-au protejat si ajutat (Favorizarea infractorului mai bine tradus) sa faca tot ce a facut inclusiv sa dispara. SA AVEM IN VEDERE ca la nivel de ministri decidenti ai acestor doua ministere exista doua cauze : INCOMPETENTA sau INTERES, a treia cauza nu exista…………..

  4. El e barbat doar cand trebuie sa injure femeile din primarie, sau sa isi bata joc de copiii cu dezabilitati, sau cand se da grandoman prin oras, pazit de interlopii la care cotizeaza lunar…

  5. Politistii sunt de vina ca nu-l cauta acolo unde este EL! Narcisistul suprem isi traieste la maxim momentul de glorie. Este vedeta nationala a momentului, mai ceva ca in 2016 cand a organizat pe banii baimarenilor, Selectia Nationala Eurovizion. Senzatia pe care o traieste probabil ca este mai tare decat orice drog pe care l-a prizat vre-odata. Totul este doar despre EL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here