BAIA MARE – Un tânăr de 16 ani, audiat în cazul fetiței de 5 ani ucisă cu violență

1
729

SUSPECT. Procurorii din Maramureş l-au audiat astăzi pe un tânăr în vârstă de 16 ani, suspectat că ar fi ucis-o cu cruzime pe o fetiță de 5 ani, în zona fostului Combinat chimic Cuprom. Conform anchetatorilor, pentru identificarea ucigașului s-au ridicat probe ADN de la locul crimei, dar și alte tipuri de probe. De asemenea, anchetatorii au confirmat faptul că există urme de agresiune sexuală pe trupul fetiţei, aceasta fiind violată.

 

Poliţiştii au fost sesizaţi cu un apel telefonic la numărul unic de urgență 112, în seara de 30 aprilie, aproape de miezul nopții, că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de acasă din jurul orei 15. La scurt timp fetița a fost găsită decedată, pe strada Electrolizei, în apropierea zonei în care locuia familia fetiței.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Domle, informatii aiurea. In comunicatul IPJMM se spune ca au fiost sesizati in ziua X la ora 13, bunica fetei spune ca fata aplecat la ora 21 din camera si ca au gasit cadavrul si au anuntat la ora 22 iar in articol scrie de ora 15! Hotarati-va odata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here