BAIA MARE – Din ciclul „Dacă vă interesează cât costă”: episodul 3 „Distracția de sărbători” = 273.000 de euro

0
768

SERVICII. În Baia Mare, distracția de iarnă o să coste administrația, dar, știți, ce distracție e moca? Serviciile muzicale, de divertisment, de prezentare, scenotehnice și altele adiacente pentru îndeplinirea evenimentului cultural „Baia Mare are suflet” sunt prestate de Draghicescu Sound Event Production, administrată de Dan Drăghicescu.

 

Spectacolele au început de la finalul lunii trecute și durează până la Anul Nou, iar suma pe care o va disponibiliza administrația publică din Baia Mare în acest sens este de 1.259.762 lei (sumă care cuprinde TVA și este echivalentă cu peste 273.000 de euro). La fel, sintetic și lămuritor. Am făcut informările pentru buna știință a celor interesați și de costuri, nu doar de lucrări. O iarnă plăcută în continuare!

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here