APRECIERE – Colegiul Economic „Pintea Viteazul” din Cavnic a primit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler

1
1984

DISTINCȚIE. Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Colegiul Economic „Pintea Viteazul” din Cavnic a primit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler, „în semn de apreciere pentru rezultatele importante obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, demonstrând astfel calitatea învăţământului preuniversitar românesc”.

 

Decretul prezidențial al conferirii decorației a fost semnat de preşedintele Klaus Iohannis joi, 30 noiembrie 2023, în aceeași zi, de la 18.00, la Palatul Cotroceni, având loc ceremonie de decorare.

 

Colegiul Economic „Pintea Viteazul” din Cavnic este succesorul primului liceu înființat în oraș în anul 1961. Pe parcursul anilor, unitatea de învățământ a fost şcoală medie, liceu de cultură generală, liceu industrial, grup şcolar minier. Precedenta denumire a fost Grup Școlar Industrial Minier, iar începând cu anul şcolar 2010-2011 instituţia funcţionează sub denumirea Colegiul Economic „Pintea Viteazul” și are patru niveluri de studiu: preşcolar, primar, gimnazial, liceal.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Vischi, a inebunit presedintele sau este complet dezinformat? Va invit sa vedeti rezultatele si clasamentul liceelor la examenul de bacalaureat 2023 din Maramures.
    Chiar nu mai exista bun simt la o rata de promovabilitate de 30% + ceva sa fii decorat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here