INTEGRITATE – Polițiștii anticorupție din Maramureș, activitate preventivă a conștientizării faptelor de corupție și încurajarea semnalării acestora

0
298

CAMPANIE. În contextul Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție (DGA-SJA) Maramureș au desfășurat activități preventive, împreună cu studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” aflați în stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

 

Astfel, în 15 februarie 2022, ofițerii DGA – SJA Maramureș, împreună cu studenții, au desfășurat o activitate preventivă în vederea conștientizării cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora, în Piața Agroalimentară „Izvoare” din municipiul Baia Mare, acțiune adresată cetățenilor și operatorilor economici.

 

Totodată, în cadrul discuțiilor, cetățenii au fost informați cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție și a sistemului național Call center anticorupție 0800.806.806. Având în vedere contextul epidemiologic actual activitatea s-a desfășurat cu respectarea măsurilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS – CoV2.

 

Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în vederea consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

 

Vă reamintim faptul că cetățenii pot sesiza faptele de corupție la adresa de e-mail a Serviciului Județean Anticorupție Maramureș ([email protected]) sau personal, la sediul instituției din municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2.

 

Serviciul Județean Anticorupție Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here