ANTICIPARE – Poienile Izei iese marți din carantină zonală, Gârdani rămâne în consemn încă o săptămână

0
413

CARANTINĂ COVID-19. În ultimele două săptămâni, după ce Maramureș a devenit al doilea județ din România (după Timiș) în care incidența cumulată a infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 a trecut de 3/1.000 de locuitori, în județ au fost introduse în carantină zonală pentru o perioadă minimă de 14 zile 6 localități.

 

Primele localități carantinate au fost Gârdani și Poienile Izei, în 9 februarie – ulterior au mai intrat în carantină zonală Seini (10 februarie), Recea (14 februarie), Remetea Chioarului (15 februarie), Groși (19 februarie).

 

Cele două localități ar trebui să fie reanalizate marți, 23 februarie 2021, iar decizia va fi ca la Radio Erevan: și bună și rea. Respectiv, Poienile Izei vor ieși din carantină zonală începând cu ziua de 23 februarie, iar în Gârdani se va prelungi cu 7 zile carantina.

 

* Foto: @ Florentina Radu

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here