ANCHETĂ – Moldoveanul prins în Maramureș după ce și-a împușcat partenerul, suspectat de apartenență la o rețea de contrabandă de țigări

0
317

TENTATIVĂ DE OMOR. Cei doi cetăţeni moldoveni, care în noaptea de vineri spre sâmbătă au fost implicaţi într-un incident armat la ieșirea din satul Cepari (jud. Bistriţa-Năsăud), în urma căruia unul dintre ei a ajuns la spital cu plăgi împuşcate, sunt suspectaţi că se ocupau cu contrabandă cu ţigări, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sângeorzan, citată de Agerpres.

 

Bărbatul împuşcat (Vadim Malogolovenko) are 31 ani, cetățenie moldovenească și locuiește de mai mulți ani în Odesa (Ucraina), fiind fotograf. El este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, unde a fost operat pentru a i se scoate trei gloanţe rămase în corp. Cel de-al doilea bărbat, care și-a împușcat partenerul, are 40 de ani, este cetăţean moldovean și locuieşte în Chişinău (Republica Moldova). El a fost arestat în Maramureș, asupra sa găsindu-se arma pe care a folosit-o la comiterea tentativei de omor.

 

Procurorii care se ocupă de caz au conchis că în perioada anilor 2017-2018 cei doi au fost implicaţi în traficul de ţigări de contrabandă. În seara de 13 aprilie 2018, inculpatul și victima s-au deplasat cu un autovehicul în România, venind dinspre Ungaria.

 

Inculpatul a pretins că urmează să aibă o întâlnire cu o persoană, motiv pentru care s-au deplasat din Cepari spre satul Tărpiu, ieşind de pe drumul naţional pe un drum judeţean mai puţin circulat, iar apoi s-a oprit în dreptul unui imobil aflat în construcţie unde a început să tragă asupra partenerului său cu o armă cu amortizor. Victima fost împuşcată în spate, în zona gâtului şi a braţului stâng, însă a reuşit să fugă, solicitând sprijinul unui localnic care a apelat serviciul de urgență la 112. Inculpatul este anchetat pentru tentativă de omor, contrabandă calificată cu armă şi muniţii, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here