ALEGERI LOCALE 2024 – Senatorul Dan Ivan, candidatul USR pentru funcția de președinte CJ Maramureș: Sunt onorat de votul colegilor mei și îi asigur că intru în luptă pentru a câștiga!

0
997
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

DECIZIE USR MARAMUREȘ. În cadrul Conferinței Județene, delegații USR Maramureș mi-au acordat cu majoritate de voturi onoarea de a-i reprezenta în lupta pentru funcția de candidat la președinția CJ Maramureș. Sunt onorat de votul colegilor mei și îi asigur că intru în luptă pentru a câștiga!

 

În perioada imediat următoare, împreună cu colegii de Alianță, vom stabili candidatul comun din partea Dreptei Unite, singura alternativă democratică la blatul PSD-PNL.

 

Lista de consilieri județeni a fost stabilită într-un mod care să reprezinte fiecare zonă istorică din Maramureș: Valea Ruscovei, Valea Izei, Țara Lăpușului, Sighet și Baia Mare.

 

Vlad Duruș, fost deputat și Prefect de Maramureș, alături de Vasile Bilan, consilier local în Poienile de sub Munte, ocupă locul 2 și 3, urmat de Adrian Dobrican, un șisestean crescut în Ieud, Dumitru Nechita, consilier local în Copalnic Mănăștur, Claudiu Pop, actual consilier local în Baia Mare, urmat de Cristian Danciu din comuna Satulung, Simina Blaga consilier local în Vima Mică și Sorin Petrovan, consilier local în Sighetu Marmației sunt doar câteva din numele prezente pe această listă.

 

Împreună cu echipa de consilieri județeni suntem alternativa viabilă pentru maramureșeni în 9 iunie 2024.

 

Senator Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here