ALEGERI INTERNE – Claudia Ștetco, aleasă președinta Organizația Femeilor Liberale Borșa

0
138
Claudia Ștețco

FEMEILE LIBERALE. În 19 august 2023, în orașul maramureșean Borșa, a avut loc conferința de alegeri a conducerii Organizației Femeilor Liberale Borșa, un eveniment la care au participat președinta OFL Nicoleta Pauliuc (senator de Ilfov), prim-vicepreședinta OFL Arina Moș (senator de Bihor), vicepreședinta OFL Claudia Banu (senator de Vâlcea), Roberta Anastase (senator de Prahova, secretar al Biroului Permanent al Senatului), președinta Organizației Femeilor Liberale Maramureș Anca Costin Hendea (secretar de Stat), președintele organizațiilor Moisei, Vișeu de Sus.

 

Doamnele liberale și-au exprimat încrederea în coeziunea  echipei, fiind pregătite să identifice cele mai importante proiecte locale,  să contribuie la implementarea lor, susținând,  astfel,  dezvoltarea durabilă a comunității borșene. În funcția de președintă a Organizației Femeilor Liberale Borșa a fost aleasă Claudia Ștetco.

 

* Foto: @PNL Maramureș

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here