INVESTIȚIE – Administrația din Recea plătește 1,5 milioane de lei pentru o pistă de biciclete de 3 kilometri pe malul râului Săsar

2
625

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația publică a comunei maramureșene Recea, controlată de edilul Octavian Pavel (PSD), estimează plata a 1,5 milioane de lei (exact: 1.561.280 lei, sumă care include TVA) pentru o pistă de biciclete de 3,08 kilometri pe malul râului Săsar.

 

Conform proiectului, aceasta va avea două sensuri și o lățime de 3 metri (plus mici acostamente), va străbate satul Săsar pe malul râului cu aceeași denumire și sistemul rutier  va fi compus din trei straturi (balast, piatră împănată și bitum) care totalizează 37 de centimetri. Cea mai mare parte a banilor necesari realizării obiectivului provin din fonduri financiare europene nerambursabile, virate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), contractul de finanțare fiind semnat de administrația locală la finalul anului trecut.

 

Contractul de execuție a pistei de biciclete din satul Săsar a fost introdus în licitație, va fi atribuit pe criteriul Cel mai mic preț, ofertele constructorilor fiind așteaptate până la 3 august 2023. Lucrările trebuie finalizate/recepționate într-un an (12 luni).

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Sa intrebe la primarie in BM cum se face. Doua linii de vopsea galbena trasate pe iarba ar trebui sa fie suficient, mai da-i in colo de biciclisti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here