PERFORMANȚĂ – Filofteia Covaciu (Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare), locul I la Concursul Naţional de Proză Scurtă pentru liceeni

2
1279
Filofteia Covaciu

PROZĂ. Filofteia Covaciu (18 ani), absolventă în acest an a Colegiului Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, a câștigat Concursul Naţional de Proză Scurtă pentru liceeni, eveniment în cadrul Festivalului Naţional „I. L. Caragiale” din Ploiești.

 

Filofteia Covaciu a debutat în antologia de proză scurtă ,,Curse pentru vise” de la editura Eikon (2018), textele sale fiind publicate și în antologia ,,Mărturii despre trecut… Lettres de la prison” (editura Actaeon Books), revista online Literomania, cotidianul local „Graiul Maramureșului” și revista „Nord Literar”. În acest an, Covaciu a primit și titlul ,,Tânărul Scriitor” al anului 2020 în Maramureș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here