ACCIDENTUL MORTAL DE LA BUDEȘTI – Procurorii sigheteni au contestat decizia Judecătoriei locale de a-l plasa în arest preventiv pe Dan Bindiu, director la Aramis Invest, cerând ca acesta să fie repus în arestul Poliției

7
3640
Dan Bindiu

CONTESTAȚIE. După ce decizia din 13 februarie 2024 a Judecătoriei Sighetu Marmației, care a respins, ca fiind… neîntemeiată (!), propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei de luare a măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile față de inculpatul Dan Bindiu (39 de ani), fiul fostului primar al orașului Cavnic și ginerele patronului firmei Aramis Invest, cea mai mare din Maramureș, instanța sigheteană dispunând ca acesta să fie eliberat din arestul Inspectoratului Județean de Poliție din Baia Mare și să fie plasat în arest la domiciliu, procurorii sigheteni au contestat hotârârea, aceasta urmând să fie judecată și soluționată de Tribunalul Maramureș.

 

Contestația procurorilor sigheteni a fost înregistrată la instanța județeană joi, 15 februarie 2024, magistratul desemnat al Secției Penală a Tribunalului Maramureș urmând să ia o decizie în acest sens în 22 februarie 2024 (termenul de judecată a contestației).

 

Vă reamintim că Bindiu, care este director de dezvoltare la Aramis Invest (firma controlată de socrul său, Vladimir Iacob), este cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și de ucidere din culpă, după accidentul mortal din Budești, care a avut loc în 8 ianuarie 2024 și care a fost cauzat de Bindiu, acesta conducând autoturismul deși era beat (în urma testării de către polițiști cu aparatul etilotest, avea 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat). În urma accidentul, o tânără (și ea angajată la Aramis), aflată în autoturismul lui Bindiu, a decedat pe loc.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

7 COMENTARII

  1. Mare noroc avem noi aici cu „Dragoste”… Cine îi lasă pe acești oameni să scrie aici? Oameni care nu știu „s-ă scrii nu e voe casă publice orce! L-a legea cu Anastasia nu e voe!”

  2. Este adevărat ce s-a spus mai sus referitor la faptul ca in presa locală nu se mediatizează cazul.
    Au fost alte cazuri tot cu accidente mortale in care presa a scris mult, s-au facut presiuni media iar autorul a fost arestat.
    Dar in cazul acesta, presa noastră locală tace pitic.
    Păcat ca și presa urmărește numai interesele unora (pentru unii este muma, pentru alții este ciuma).

  3. Era doar foarte beat , sau șiiii … 😵‍💫 ? 🤔
    ( că în presă nimeni nu a scris decât despre cât sânge avea în alcool . Era sau nu era șiii … 😵‍💫 ? )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here