DECIZIE – În Maramureș a fost repartizat un singur nou magistrat din cei 197 care au promovat examenul final de la Institutul Național de Magistratură

0
1033

REPARTIZARE MAGISTRAȚI. Din cei 197 de magistrați stagiari (111 judecători și 86 de procurori) care au promovat examenul de capacitate organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin Institutul Național de Magistratură, în perioada noiembrie 2021 – aprilie 2022, 6 și-au făcut stagiatura la judecătorii sau parchete din Maramureș (respectiv la judecătoriile din Baia Mare și Sighetu Marmației și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare).

 

Totuși, niciunul dintre cei 6 nu au fost repartizați la instanțe sau unități de parchet din județ. Repartizarea aprobată de CSM (și care va fi înaintată președintelui României – magistrații sunt numiți în funcție prin decret prezidențial) aduce în Maramureș un singur nou magistrat, un procuror: Tania Ioana Brânzei – aceasta și-a făcut stagiatura la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean și a fost repartizată ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

 

Ceilalți procurori și judecători care și-au făcut stagiatura în Maramureș și au promovat examenul urmând să fie numiți în funcții au fost repartizați în județele Cluj, Sălaj, Bihor, Arad și Prahova. Astfel, vor fi numiți: procuror Alina Mădălina Rad (stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, procuror Diana Georgiana Lup (stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, judecător Vlad Mihai Stan (stagiar la Judecătoria Sighetu Marmației) la Judecătoria Arad, judecător Anamaria Cristina Negrea (stagiar la Judecătoria Baia Mare) la Judecătoria Marghita, judecător Adriana Denisa Bosoancă (stagiar la Judecătoria Baia Mare) la Judecătoria Ploiești și judecător Balazs Szilard (stagiar la Judecătoria Baia Mare) la Judecătoria Zalău.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here