RUTIERĂ – Podul din Săcel, găurit de aluviunile din iulie, va fi finalizat în 10 decembrie, când va fi reluată circulația spre Moisei

0
295

TERMEN. Lucrările de reabilitare a podului din localitatea Săcel, de pe Drumul Național 17C, va fi finalizat în 10 decembrie, tot atunci urmând să fie reluată circulația spre Moisei, a precizat subprefectul cu atribuții de prefect al județului Maramureș, Rudolf Stauder, în urma unei vizite la fața locului și a discuției cu firma contractoare a lucrării.

 

Podețul peste Valea Izcioara a fost închis în vara acestui an, când ploile torențiale din luna iulie au cauzat surparea parțială a construcției și, implicit, închiderea circulației pe tronsonul Săcel – Moisei. Atunci, viitura produsă pe Izcioara a cauzat subspălarea culeei de pe malul stâng, stabilitatea podului fiind compromisă.

 

2mnew



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here