INVESTIȚIE – Noua sală de sport din Copalnic Mănăștur, introdusă în licitație, investiție estimată la 7,7 milioane de lei: vezi proiectul

0
899
Foto: Emanuel Luca

COPALNIC MĂNĂȘTUR. În comuna maramureșeană Copalnic Mănăștur se va construi o nouă sală de sport, investiția urmând să fie suportată din bugetul de stat (prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației – MLPDA -, denumirea actuală a fostului Minister al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice). Noua sală de sport va fi edificată în satul reședință de comună, Copalnic Mănăștur, și va avea o tribună cu capacitatea de 180 de locuri.

 

 

Lucrările vor fi administrate de Compania Națională de Investiții SA (instituție sub autoritatea MLPDA). Întreg proiectul cuprinde proiectare/adaptare la amplasament (CNI are un proiect tip pentru sălile de sport cu tribună de 180 de locuri, pe care le execută aproximativ similar în fiecare locație – aveți proiectul tip în foto), execuția efectivă a lucrărilor și asistență tehnică.

 

Suma estimată pentru investiția din Copalnic Mănăștur este de 7,7 milioane de lei + TVA (exact: 7.704.154 lei + TVA), iar lucrarea a fost deja introdusă în licitație, ofertele putându-se depune până în 14 februarie 2020.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here