1 DECEMBRIE – Programul Zilei Naționale a României: află unde și când vor avea loc parada militară și prezentarea tehnicii militare în Baia Mare

0
1853

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Instituţia Prefectului Judeţul Maramureş, Primăria Municipiului Baia Mare şi Garnizoana Baia Mare organizează în 1 decembrie 2023, de la ora 11.00, manifestări dedicate Zilei Naționale a României.

 

Ceremonialul militar și religios va începe la ora 11.00 pe Bd. Unirii, în zona Catedralei Episcopale “Sfânta Treime” și va debuta cu întâmpinarea prefectului județului Maramureș, prezentarea onorului, salutarea Drapelelor de Luptă și trecerea în revistă a Detașamentului de Onoare.

 

Autoritățile județene și locale, împreună cu comandanții unităților militare din Garnizoana Baia Mare, vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative din municipiul reședință de județ.

 

După Intonarea Imnului Național al României, oficierea serviciului religios și prezentarea alocuțiunilor de către autorități, va avea loc defilarea Detașamentului de Onoare și a tehnicii militare.

 

Restricții de circulație

 

Pentru buna desfășurare a ceremonialului militar și religios de Ziua Națională a României, vor fi luate măsuri pentru a evita parcarea și staționarea vehiculelor pe Bd. Unirii, între intersecția cu Bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv Bd. Republicii – tronson intersecția cu strada Vasile Alecsandri până la intersecția cu Bd. Unirii, începând din 30 noiembrie, ora 08.00 și până în 1 decembrie, ora 18.00.

 

Circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Unirii – tronson intersecția cu Bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv tronson intersecția Bd. Unirii – Bd. Republicii și intersecția cu strada Vasile Alecsandri, în 1 decembrie, între orele 08.00-18.00.

 

Adresăm cetățenilor rugămintea de a ține cont de recomandările agenților de poliție care vor asigura măsurile de fluidizare a traficului rutier în zona desfășurării ceremonialului militar și religios.

 

Instituția Prefectului – Județul MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here