HANDBAL – CS Minaur Baia Mare, învingătoare în partida de la Târgu-Mureș

0
334
credit foto: Mircea Ilieș (minaur.ro)

VICTORIE. Fetele de la Minaur Baia Mare au câștigat meciul disputat ieri în deplasare împotriva celor de la Mureșul Târgu-Mureș, cu scorul final de 21-19 (11-10). Întâlnirea, contând pentru etapa a 12-a a turului Diviziei A, a consolidat poziția de lider a echipei antrenate de Simona Maior-Pașca și Ioana Marta, CS Minaur Baia Mare împărțind deocamdată primul loc cu CSM Slatina și CSU Reșița (toate trei cu câte 24 de puncte).

 

Iată echipa și marcatoarele din partida de la Târgu-Mureș: Andreea Nastasă, Claudia Cetățeanu – Cristina Andrița (5 goluri), Jenica Rudics (5), Andriyana Naumenko (4), Raluca Mihai (3), Iulia Bledea (2), Bianca Zegrean (1), Oana Bidașcu (1).

 

Duminică, 29 ianuarie, va avea loc derby-ul orașului Baia Mare, contând pentru ultima etapă a turului de campionat. CS Minaur va juca pe propriul teren împotriva echipei CS Extrem.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here