ALEGERI PARŢIALE – Au fost desemnaţi preşedinţii birourilor electorale Baia Sprie şi Ulmeni

0
297

SORŢI. Astăzi, 16 mai, au fost desemnaţi, prin tragere la sorţi în şedinţă publică, preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale de circumscripţie înfiinţate pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale parţiale din 11 iunie 2017.

 

În conformitate cu rezultatul tragerii la sorţi, efectuată de preşedintele Tribunalului Maramureş, Cristina Laura Lihet, în funcţiile de preşedinte al Biroului electoral de circumscripţie nr. 3 Baia Sprie a fost desemnat Adrian Nelu Bercean, iar Felicia Maria Chira este locţiitoare preşedintelui.

 

Pentru Biroul electoral de circumscripţie nr. 12 Ulmeni, în funcţia de preşedinte a fost desemnată Virginia Ungureanu, locţiitor fiind Vlad Cristian Dan. În urne au fost introduşi, conform legii, magistraţii şi juriştii înscrişi în Corpul Experţilor Electorali, cu domiciliul sau reşedinţa în Baia Sprie şi în oraşul Ulmeni. care nu fac parte din niciun partid politic.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here