SPECTACOL – Premieră a secției de revistă a Teatrului Municipal Baia Mare: „Love story la revistă”

0
128

TEATRU DE REVISTĂ. Vineri, 11 mai, de la ora 19, în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare are loc premiera spectacolului secției de revistă „Love story la revistă”, o creație colectivă a artiștilor băimăreni care durează 90 de minute. Prețul biletului la premieră este 20 lei. Următoarea reprezentație va avea loc duminică, 13 mai, de la ora 19.

 

„Love story la revistă. Nu știu la ce vă gândiți dumneavoastră, dar sigur nu ne gândim la același lucru. Pentru că, în seara asta va fi vorba de o altfel de iubire. O iubire… pe viață, aș putea spune. Uneori, pe viață  și pe moarte. Aș numi-o iubirea pentru meserie, pasiune, artă, scenă, public. Veți întâlni oameni îndrăgostiți iremediabil de teatru, balet, muzică, umor, dans sportiv, instrumente muzicale, magie, lumini, sunete și multe, multe altele. Vă așteptăm să-i cunoașteți. Și nu uitați: love is in the air”, susțin organizatorii.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here