SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Spectacol de teatru în aer liber, în Piața Cetății din Baia Mare

0
369
„Șantier”

TEATRU ÎN AER LIBER. Joi, 23 mai 2024, de la ora 19.00, în Piața Cetății din Baia Mare, Teatrul Municipal Baia Mare prezintă spectacolul „Șantier”, în regia și dramaturgia lui Victor Olăhuț, scenografia lui Mihai Vălu, coordonarea muzicală a lui Călin Ionce și coordonarea mișcării scenice a lui George Pop. Din distribuție fac parte actorii: Alex Macavei, Andrei Han, George Pop, Mircea Gligor, Alin Albu, Rodica Pașca, Dan Cordea, Vasile Pop și Petru Damșa.

 

Cine n-a trăit, măcar odată-n viață, experiența unui șantier? Cine nu și-a dat, măcar odată-n față, cu bidineaua? Cine nu s-a lovit cu ciocanul peste degete și cu tesla prin părțile mai sensibile? Cine n-a auzit de Dorel și letala sa echipă, de ferestre montate în loc de uși, de schele care dau sechele, de pereți prin care Ana ar trece fără grețuri, de zugrăveli care te fac alb ca varul, de termopanem et circenses etc, etc, etc.

 

Dacă vrei să-ți amintești pentru totdeauna de toate astea, vino la noi pe „Șantier”. Iar dacă nu le-ai trăit niciodată, acum e momentul. Te așteptăm cu gaguri, songuri și coregrafii la înălțime. E vremea să construim și noi ceva în țara asta.

 

Spectacolul durează 60 de minute, este recomandat persoanelor cu vârste de peste 12 ani, iar prețul unui bilet este 25 de lei (preț redus: 15 lei – pentru elevi, studenți și pensionari).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here