DE FLORII – Spectacol în premieră: în Baia Mare, duminică, Paula Seling, artiștii Secției Revistă și invitații lor

0
504
Paula Seling

SPECTACOL MUZICAL. Duminică, 17 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, este programt în premieră spectacolul muzical “De Florii…  Acasă”, regizat de Călin Ionce și care o are ca invitat special pe Paula Seling. În primitoarea atmosferă de “acasă”, vocea și prezența inegalabilă a Paulei Seling vor adăuga Duminicii Floriilor, care marchează intrarea Domnului în Ierusalim, sunetul muzicii care înalță și înnobilează.

 

Alături de Paula Seling vor interpreta artiștii Secției Revistă și invitații lor: Dorin Griguța, Dan Cordea, Răzvan Pașca, Sonia Codorean, Andrei Petruș, Paula Crișan, Ema Dumitran, Diana Topan, Teodora Stupar, Vasile Pop, Petru Damșa, Adi Mureșan, Adam Jenei și Adrian Bogdan. Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet este 25 de lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here