INDECIS – CSM Sighetu Marmației a terminat la egalitate turul semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a cu Gloria, decizia urmând a fi tranșată la Bistrița

0
271

FOTBAL – SEMIFINALĂ BARAJ PROMOVARE LIGA A II-A. Miercuri, 22 mai 2024, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând ca tur al semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a la fotbal, CSM Sighetu Marmației a terminat la egalitate, 0-0, partida cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Meciul, arbitrat la centru de George Cătălin Roman din Timişoara (într-o brigadă cu arbitrii de tușă din Satu Mare și Târgu Mureş, Corb și Bojan), a opus echipele clasate pe locurile 2 în Seria a 10-a (Sighetu Marmației) și 1 în Seria a 9-a (Bistrița-Năsăud).

 

Ambele cluburi au făcut tot ceea ce au considerat necesar pentru a-și asigura o prezență consistentă a suporterilor, gazdele au lăsat prețul biletului de intrare la 5 lei, iar oaspeții au asigurat transportul gratuit, cu autocare, a propriilor fani.

 

Antrenorul George Zima a început partida cu o echipă cu media de vârstă de 20 de ani și 4 luni (față de 23 de ani și 5 luni, media de vârstă a titularilor Gloriei), într-o așezare ofensivă (4-3-3): Berințan – Paul, Anchidin, Tomșa, Buciuman – Andreas, Șofroni, Abdullah – Mitruscsak (cpt.), Yolou, Zaharia.

 

Un meci tacticizat, în care ambele echipe s-au anihilat reciproc și în care formula ofensivă pregătită de Zima nu a dat randamentul scontat, oaspeții reușind să se închidă perfect și să scoată rezultatul dorit de antrenorul Adrian Falub, care recunoștea înaintea partidei că i-ar fi convenit mai mult ca adversar în semifinala barajului echipa din Satu Mare, mai lentă și mai previzibilă decât sighetenii.

 

Ambii combatanți au părut dominați mai degrabă de misiunea de a nu primi gol, decât de a juca fotbal, fapt care face ca finalista să se decidă la Bistrița, Gloria având prima șansă în acest sens. În cealaltă semifinală care dă adversarul finalei cu câștigătoarei acestei duble, Unirea Ungheni (locul 2 în Seria a 9-a) a învins pe teren propriu, categoric, cu 3-0, SCM Zalău (locul 1 în Seria a 10-a), mureșenii având prima opțiune de a se califica în finală.

 

* Foto: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here