AU PIERDUT – Echipa băimăreană de fotbal feminin, înfrântă din nou pe teren propriu

0
197

FOTABL FEMININ – LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 22 octombrie 2022, ora 11.00, Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, etapa a 5-a a Ligii Naționale de fotbal feminin, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a pierdut, cu 1-3 (1-1), partida cu CSM Alexandria. Înaintea etapei, cele două formații ocupau locurile 8 (Baia Mare), respectiv 6 (Alexandria).

 

Meciul, arbitrat la centru de Narcis Bodocan din Cluj-Napoca, a consemnat cea de-a 5-a înfrângere pe teren din cele 6 meciuri disputate de echipa din Baia Mare. Oaspetele, care veneau după o victorie (2-0, pe teren propriu cu ACS Târgu Mureş 1898 – MSE 1898) și aveau ca obiectiv victoria pentru a se menține în cursa pentru play-off, s-au impus prin cele două goluri marcate în repriza a doua de Valentina Petre și Iustina Rezeanu, după o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate (1-1),după golurile marcate de Dariana Indrei (Baia Mare), respectiv Elena Frîncu.

 

Fotbal Feminin Baia Mare – CSM Alexandria: 1-3 (1-1), au marcat Dariana Indrei / Elena Frîncu, Valentina Petre, Iustina Rezeanu.

 

În etapa următoare, în 29 octombrie, băimărencele joacă în deplasare, la Odorheiu Secuiesc, cu ACS Vasas Femina FC. În cele 6 meciuri disputate pțnă acum, băimărencele nu au obținut nicio victorie pe teren, unicul meci câștigat fiind la “masa verde”.

 

* Foto generică: @ACS Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here