SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Revolution Residence, partener principal al premierei din Baia Mare a filmului „Miami Bici 2 (Los Angeles)”: evenimentul are loc vineri, în prezența echipei

0
1239

PREMIERĂ FILM. Vineri, 24 noiembrie 2023, are loc prezentarea în premieră în România a filmului „Miami Bici 2 (Los Angeles)”. Printre orașele în care va fi lansată comedia este și Baia Mare, filmul urmând să ruleze la Cinema City (din mall-ul Vivo!), proiecția având loc la ora 20.10, în prezența echipei (regizor, producători, actori). Proiecția filmului va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar echipa Miami Bici 2 va fi disponibilă pentru autografe, fotografii și interviuri.

 

Parter oficial al premierei din Baia Mare este Revolution Residence, care și-au explicat decizia în acest fel: „Ne-am obișnuit cu prezența la evenimente cool și din acest motiv am ales ca și de această dată să ne punem în mișcare. Ajungem mai exact la Cinema City BaiaMare, alături de oamenii ăștia faini, la spectaculoasa lansare a filmului Miami Bici 2, pe 24 noiembrie 2023, în calitate de Parteneri Principali ai premierei din Baia Mare. Umor, acțiune și oameni talentați stau în spatele acestui proiect și ne mândrim cu faptul că unul dintre regizorii filmului este exact din BaiaMare. Suntem onorați să fim partenerii oficiali ai premierei din Baia Mare!”.

 

Comedia „Miami Bici 2, în regia lui Jesús del Cerro și scenariul lui Alex Coteț, a costat circa 2,2 milioane de euro, a fost realizat de o echipă de producători formată din Jesús del Cerro, Matei Dima, Gabi Ilioiu, Codin Maticiuc, Alicia Herder, Adriana Rotaru, Anca Truță, Michael Dolha, Alexander John, Ștefan Lucian. În rolurile principale: Matei Dima, Codin Maticiuc, Danny Trejo.

 

Filmul prezintă călătoria lui Ion Bilă și Ilie Piciu de la Miami la Los Angeles, în căutarea visului american adaptat la cel românesc – în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. Ei ajung în situația de a face diferite infracțiuni într-un anturaj de „băieți răi” de care apoi încearcă să se descotorosească.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here