SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, trei spectacole la „Municipalul” băimărean

0
104
„Poveste de Crăciun”, scenă din spectacol

PROGRAMUL SPECTACOLELOR. În weekendul 9-10 decembrie 2023, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei spectacole cu patru reprezentații. Astfel, sâmbătă, 9 decembrie 2023, de la orele 10.00 și 11.30, în Sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul „Poveste de Crăciun”. În distribuția spectacolului, actorii Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Sonia Codorean, Iulian Bulancea, Irina Oțoiu și Alin Albu.

 

Un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, antrenant, cu muzică și voie bună, cu brăduți împodobiți, cu jucării, cadouri pentru toți cei dragi și nu în ultimul rând își va face apariția un invitat surpriză, bătrân și cu barbă albă, spre bucuria celor mici. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

Sâmbătă seara, improvizație

 

Tot sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul de improvizație „ImproJoker”, în regia Mihaelei Sîrbu. Improvizatori: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa.Spectacolul, care invită într-o lume născută sub ochii noștri și în care sugestiile spectatorilor generează povești surprinzătoare, durează 75 de minute. Prețul unui bilet pentru categoria I este 25 lei (preț cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari: 15 lei), iar pentru un bilet pentru categoria II, 20 lei (preț cu reducere: 10 lei).

 

Duminică, Povești din bucătărie

 

Duminică, 10 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul „Povești din bucătărie”, o creație colectivă, în regia lui Cristian Ban. În distribuție, actorii Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor, Petru Damșa.
Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90.

 

Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei (preț cu reducere, pentru elevi, studenți, pensionari: 15 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here