SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, trei spectacole la Baia Mare

0
428
„Clovnii în vacanță”, scenă din spectacol

PROGRAMUL SPECTACOLELOR – BAIA MARE. În weekendul 25-27 noiembrie 2022, Teatrul Municipal Baia Mare a programat ultimele trei spectacole din luna noiembrie. Astfel, vineri, 25 noiembrie, de la orele 17.00 și 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal, este programat spectacolul “Piccolo Paese”, în coproducție cu Asociația Culturală Artspot Baia Mare. În distribuție, membrii trupei de teatru The Snoop, coordonați de actorul Dragoș Călin.

 

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, la Sala Teatrului de Păpuși, este programat spectacolul pentru copii “Clovnii în vacanță”, de Ionel Tănasă, în regia lui Iulian Bulancea, un spectacol interactiv și vesel, cu personaje colorate și pline de viață. În distribuție, actorii Carmen și Iulian Bulancea. Spectacolul durează 40 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Duminică, 27 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Municipal, este programat spectacol muzical-coregrafic “Music around the world”, în regia lui Călin Ionce, scenografia lui Mihai Vălu și coregrafia Carlei Waltner.

 

Într-o incursiune pe meridianele muzicii, din distribuția spectacolului fac parte soliștii Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Andrei Petruș, Emanuela Dumitran, Maria-Casandra Hauși, soprana Cristina Ioan, Grupul Folk Clasic, instrumentiștii Petru Damșa, Adam Jenei, Adrian Bogdan, Vasile Pop, Călin Ionce, Marius Sabo și trupa de balet a Teatrului formată din Alina Coteț, Loredana Maghear, Mădălina Mare, Georgiana Felecan, Kovacs Maria, Roxana Florescu, Carla Waltner și George Pop.

 

Spectacolul durează 80 de minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți și pensionari).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here