LA MUZEUL SATULUI – Ateliere de vacanță pentru copii, în “Satul de pe deal”

0
188

OPȚIUNE – VACANȚĂ. Consiliul Județean Maramureș, prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă, invită copiii cu vârstele cuprinse între 6 și 14 ani să participe la atelierele de vacanță.

 

 

Atelierele se vor desfășura în perioada 12-31 iulie 2021, în incinta Muzeului Satului din Baia Mare, în intervalul orar 10.00-12.00, și vor fi susținute de unii dintre cei mai iscusiți meșteri populari din județul Maramureș. Doritorii vor putea învăța să mânuiască roata olarului, să țeasă podoabe, să coase și să croșeteze, să danseze și să picteze.

 

 

Detalii despre înscriere puteți găsi pe pagina de Facebook a instituției la adresa: https://ro-ro.facebook.com/MuzeulSatuluiBM.

 

 

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here