CONCURS – Cine sunt cele 8 studente în Baia Mare care luptă pentru titlul Miss Universitaria 2022

0
848

MISS UNIVERSITARIA 2022. Joi, 8 decembrie, începând cu ora 18.00, la Teatru Municipal Baia Mare, începe finala cele de-a XII-a ediții a concursului Miss Universitaria 2022, eveniment organizat de Liga Studenților “Pintea Viteazul”, care aduce în fața publicului cele mai curajoase și talentate studente din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

 

Cele 8 finaliste care luptă pentru titlu de Miss Universitaria 2022 sunt Andreea Edina Nyari, Roxana Camelia Șepși, Marina Rotar, Cristiana Ioana Todorean, Oana Pinte, Marinela Florian, Roxana Tănase și Ana Șerba.

 

Concurentele au la dispoziție 3 săptămâni de repetiții și pregătiri intense, în cadul finalei fiecare urmând să convingă juriul că are toate atuurile pentru a primi titlul de Miss Universitaria 2022 – probele nu pun accentul doar pe frumusețe, ci și pe originalitate, inteligență și eleganță.

 

* Foto (colaj 2mnews): @Melinda Mandici – SevenStudio via Liga Studenților Pintea Viteazul”

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here