S-A MAI TERMINAT UN PARTID – Pro România Maramureș nu mai există: majoritatea formațiunii a migrat la PSD, iar filiala Vișeu de Sus la PUSL, consilierul județean Adi Filip fiind candidatul PUSL la Primăria Vișeu de Sus

0
4041
Viorica Marincaș, Adrian Filip

A MURIT PARTIDUL, TRĂIASCĂ PARTIDUL! Pro România Maramureș nu mai există, majoritatea formațiunii a migrat la PSD, a confirmat pentru 2mnews fosta președinte a filialei județene, Viorica Marincaș. Însă nu toate filiale locale din Maramureș au fost absorbite de social-democrați, Pro România Vișeu de Sus, condusă de consilierul județean Adrian Nicolae Filip, a trecut la PUSL, după cum a confirmat Liviu Marian Pop, candidatul PUSL pentru Primăria Baia Mare.

 

Filip, care a trecut împreună cu „întreaga organizație PRO România din Vișeu de Sus” la PUSL Maramureș, a și fost deja desemnat candidatul PUSL la funcția de primar în Vișeu de Sus, a mai precizat reprezentantul PUSL. Partidul Pro România, condus de fostul premier pesedist Victor Ponta, este în disoluție de la începutul anului, mai multe filiale județene anunțând trecerea in corpore în alte partide (de exemplu, Pro România Olt a trecut la PNL), acuzând neimplicarea conducerii în organizarea în teritoriu a partidului.

 

Astfel, Pro România va fi al doilea partid de mijloc care se va desființa, după ALDE, aflat la nivel central în plin proces de absorbție de PNL, iar la nivel județean (în Maramureș), trecând în cea mai mare parte la PSD.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here