REPARAȚIA UNEI SITUAȚII ABSURDE – Senator Dan Ivan: Persoanele cu handicap ireversibil NU mai trebuie să treacă anual pe la comisia de evaluare!

0
213
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

MODIFICARE LEGISLATIVĂ. A fost reparată o situație absurdă din România. Propunerea parlamentarilor USR a devenit lege, iar astfel, persoanele care au handicap ireversibil nu mai trebuie să meargă anual la comisia de evaluare. Legea a fost votată în unanimitate de către toți parlamentarii!

 

Inițiativa legislativă USR a rezolvat o problemă delicată. Până acum, aceste persoane cu handicap erau nevoite să se prezinte anual la comisia pentru stabilirea gradului de handicap, un proces adesea dificil, stresant și inutil.

 

Imaginile și mărturiile apărute în presă despre aceste dificultăți au sensibilizat opinia publică. Parlamentarii USR au găsit soluția, iar astfel cetățenii români cu handicap ireversibil și aparținătorii acestora nu mai sunt puși pe drumuri degeaba.

 

Biroul de presă al senatorului Dan IvanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here