PLAY-OUT – Progresul Șomcuta Mare a pierdut și la Satu Mare și e aproape sigur retrogradată în Liga a IV-a

0
300

LIGA A III-A. Sâmbătă, 16 aprilie 2022, pe Stadionul Olimpia „Daniel Prodan” din Satu Mare, în meci contând pentru etapa a 3-a a play-out-ului Seriei a 10-a din Liga a III-a, CSM Satu Mare a câștigat, cu 2-1 (1-1), partida cu Progresul Șomcuta Mare, rezultat care condamnă aproape în totalitate echipa maramureșeană la retrogradarea în Liga a IV-a.

 

Înfrângerea maramureșenilor contează greu în economia play-off-ului, fiind cauzată de sătmăreni, tocmai cei cu care maramureșenii se luptă pentru menținerea în Liga a III-a. În urma acestui rezultat, gazdele se depărtează la 10 puncte de șomcuteni și, deși mai sunt de disputat 7 etape, este greu de crezut că Progresul se mai poate salva de la retrogradare.

 

Sătmărenii au deschis scorul în min. 21, prin atacantul Tony Kanalos (adus la începutul acestui an de la Gyor, din Liga a 2-a a Ungariei), care a înscris din unghi, de la colțul careului de 6 metri, reluând din voleu din centrarea lui Vaida. Totuși, maramureșenii au egalat repede, 5 minute mai târziu, prin Denis Lihet, dintr-un penalty acordat în urma unei aglomerări de jucători în careul gazdelor (șut imparabil, aproape de viclul din dreapta portarului).

 

În repriza a doua, sătmărenii au trecut din nou în avantaj, după o centrare pe jos în mijlocul careului de 16 metri a lui Zsiga Ervin, Kevin Barth, jucător crescut de Kinder Care, a reluat fără preluare, pe jos, de lângă punctul de la 11 metri, imparabil, în colțul drept al porții maramureșene. Așa s-a scris istoria acestui meci.

 

CSM Satu Mare – Progresul Şomcuta Mare: 2-1 (1-1), au marcat (min. 21, Tony Kanalos), (min. 59, Kevin Barth) / (min. 26 – 11 metri, Denis Lihet). În etapa următoare, Progresul Șomcuta Mare joacă tot în deplasare, în 22 aprilie, pe terenul ultimei clasate, CS Luceafărul Oradea, într-un derby al suferinței (retrogradatelor).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here