LUPTA PENTRU PROMOVARE – Minaur a terminat la egalitate meciul cu Someșul Dej, dar rămâne pe locul 1 în play-off, cu 7 puncte avans

0
503

REZULTAT INDECIS. Sâmbătă, 16 aprilie 2022, pe terenul Bazei Sportive „Iclod Arena” (gazon sintetic), în meci contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului Seriei a 10-a din Liga a III-a, FC Someșul Dej a terminat la egalitate, 0-0, partida cu Minaur Baia Mare.

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida cu următorul 11: Băilă – Simion, Oiță, Jucan, Lazăr, Donca, Gneba, Ciocan, Chinde, Stanciu (cpt.), Gondiu – același prim 11 din etapa trecută, antrenorul Danciu fiind conservator principiului de a nu schimba echipa câștigătoare.

 

În contextul în care gazdele și-au anunțat intențiile de a promova în semifinala barajului pentru promovare, suprinde mulțumirea clubului clujean cu acest rezultat de egalitate, care, e drept, prin jocul rezultatelor (CA Oradea a pierdut, surprinzător, acasă, cu Lotus Băile Felix: 0-1, a marcat Florin Pop – min. 16), îi apropie la 6 puncte de locul 2 (calificant la semifinalele barajului de promovare).

 

La fel, datorită rezultatului obținut de principala urmăritoare (CA Oradea), acest egal obținut de Minaur o distanțează la 7 puncte de locul 2 și echipa băimăreană ia o opțiune serioasă să încheie play-off-ul seriei pe prima poziție, ceea ce i-ar oferi un adversar mai facil în semifinala barajului de promovare (cel mai probabil, Metalurgistul Cugir, locul 2 în Seria a 9-a).

 

În etapa următoare, Minaur joacă tot în deplasare, în 22 aprilie, de la ora 17.00, pe Stadionul Comunal din Sânmartin, cu CS Lotus Băile Felix (echipă care este fosta CSC Sânmartin), clasată pe locul 4 (ultimul) în play-off.

 

* Foto: @Someșul Dej

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here