PARADĂ MOTO – Sâmbătă, închiderea sezonului moto în Baia Mare

0
331

EVENIMENT. Cu o campanie de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic se va pune punct pentru acest an în sezonul moto. Organizatorii evenimentului sunt clubul Nord 6 Riders, care, pe lângă deja tradiționala paradă moto care se desfășura pe principalele artere rutiere ale municipiului Baia Mare, le-au pregătit simpatizanților și câteva surprize.

 

Astfel, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 12, va avea loc o întâlnire în centrul vechi al orașului unde va fi organizată și o expoziție moto (pe platoul din centrul istoric), pornirea în parada moto urmând să se declanșeze la ora 13.30. Timp de aproximativ o oră, participanții vor tranzita Baia Mare, anunțând în acest fel finalul sezonului moto 2017. Însă este doar un la revedere, nu un adio :).

 

Evenimentul are loc cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, Brigada Rutieră și Primăria Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ