OFICIAL – Băimăreanul Tudor Botea, anunțat ca sigur în lotul echipei Minaur, s-a transferat la campioana Dinamo și va juca în Liga Campionilor

0
786
Tudor Botea

TRANSFER. Interul stânga băimărean Tudor Botea (22 de ani), considerat revelația echipei naționale (la ultimele două jocuri oficiale, în calificările pentru Campionatul Mondial din 2021, a înscris 15 goluri – 7 cu Kosovo și 8 cu Italia), și-a reziliat contractul cu Minaur și a semnat cu campioana Dinamo București, urmând să evolueze și în Liga Națională.

 

Tudor Botea este fiul fostului voleibalist de la Explorări, actualmente antrenor, Marius Botea, s-a născut în 7 iulie 1997 și a început handbalul la Academia de Handbal Minaur Baia Mare (la grupa antrenată de Florin Mironescu). A fost de 6 ori campion national de juniori, fiind convocat la lotul national de tineret, lotul B și, din primăvara anului trecut, în naționala mare a României. Joacă la Minaur din 2016, fiind cotat ca unul dintre cei de perspectivă tineri din handbalul românesc.

 

Vă reamintim că Federaţia Română de Handbal a îngheţat sezonul 2019-2020 în Liga Naţională (din cauza pandemiei de coronavirus) şi nu a acordat titlul naţional, deși în momentul suspendării competiţiei, în luna martie, Dinamo era lider detaşat.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here