OBIECTIV SPRE FINALIZARE – Primar Vladimir Petruț: În martie, se reiau lucrările la podul din Cavnic din zona Profi, iar în aprilie se face recepția finală

0
11

CAVNIC. Lucrările la Podul care se construiește în centrul orașului maramureșean Cavnic, localizat între strada 22 Decembrie (zona magazinului Profi Loco) și strada Flotației-DJ 184, vor fi reluate în luna martie, acestea fiind întrerupte, la cererea Primăriei Cavnic, pe perioada iernii.

 

La începutul lunii martie, se vor relua lucrările la podul din Cavnic din zona Profi, pentru că le-am sistat pe perioada rece. Lucările sunt în stadiu avansat, iar în urma discuțiilor avute cu constructorul pot să vă spun că în aprilie facem recepția finală.
Podul, care este primul construit în orașul Cavnic după 1989, va asigura un acces mai ușor în zona Centrului Civic al orașului, atât pentru cetățeni, dar mai ales pentru camioanele de mare tonaj care deservesc agenții economici din zonă, noul pod fiind proiectat cu limită de greutate a vehiculelor de până la 40 de tone. Lucrările vor fi garantate 3 ani, a precizat primarul Vladimir Petruț.

Contractul de execuție a fost atribuit la licitație și semnat în prima jumătate a lunii august 2023 cu firma Sebi Marc SRL din Călinești (unic ofertant) la valoarea de 1,55 milioane de lei (sumă care include TVA). Investiția este finanțată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here