LICITAȚIE PE REPEDE ÎNAINTE – Pentru construirea în Ulmeni a celor 30 de apartamente pentru specialiști s-a deschis licitația și imediat se va și închide: investiție de peste 12 milioane de lei

5
2375
Lucian Morar

LOCUINȚE PENTRU SPECIALIȘTI – ULMENI. Administrația publică locală din orașul maramureșean Ulmeni, controlată de edilul Lucian Ioan Titus Morar (ales PMP, acum PSD) – în foto -, a introdus în licitație un contract de peste 12 milioane de lei (exact: 12.237.450,63 lei, sumă care include TVA) care vizează construirea de locuințe pentru specialiști.

 

Contractul, care este finanțat din PNNR cu 9 milioane de lei (exact: 9.033.611,33 lei) – restul sumei provenind din bugetul local -, vizează edificarea a 5 module identice cu regim de înălțime Parter + Etaj + Mansardă și totalizează 30 de locuințe (cu o suprafață construită desfășurată totală de 2.311 mp), urmând să fie dezvoltat pe un teren în suprafață de 0,27 hectare, localizat în zona străzii Petru Dulfu.

 

Întreg proiectul include și parcări și căi de acces care totalizează 970 mp și trebuie finalizat până în 5 ianuarie 2026, dar durata de finalizare a clădirilor trebuie să fie de cel mult 2 ani (24 de luni) – cel mai probabil oferta care va fi desemnată câștigătoare va propune un termen de execuție de un an și jumătate (18 luni), în contextul în care SF-ul aproximează durata de execuție a lucrărilor la 19 luni.

 

Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală de 70% în decizia finală, termenul de execuție 15% – trebuie să fie cuprins între 18 și 24 de luni -, termenul de garanție 15% – trebuie să fie cuprins între 3 ani și 5 ani), așteaptă oferte până în 5 ianuarie 2024. Practic, contractul stă în licitație doar două săptămâni, în condițiile în care perioada cuprinde doar vreo 4 zile lucrătoare (multe zile sunt libere de sărbători). Nerăbdare mare.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. Lucian Morar un mare boier de Chelința ,traseistul cu cele mai multe partide, cum poate un om de dreapta sa fie de stânga?? , la el totul este posibil dacă va construi aceste locuințe ca și podul peste Someș sa nu vă mirați. Mai nou și-a pus la înaintare și băiatul doi pesedisti cu interese.

  2. În atenția jurnaliștilor din Baia Mare :
    Numai jurnalistul de mai sus semnează pe bune condica la servici ?
    Voi ce faceți ?
    Vă beți cafeluța la cald și îi citiți materialele ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here