LA NAȚIONALĂ – Cristina Laslo, singura jucătoare de la Minaur convocată în naționala României pentru meciurile cu Feroe și Austria

0
254

SELECȚIONATĂ. Centrul Cristina Laslo (Minaur Baia Mare) a fost convocată la naționala României de selecţionerul Adrian Vasile pentru meciurile cu Insulele Feroe (20 aprilie) şi Austria (24 aprilie), partide care contează pentru grupa de calificare la Euro 2022, competiție care se va desfășura în perioada 4-20 noiembrie, în organizarea a trei țări: Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru. Laslo este singura jucătoare de la Minaur convocată la lotul național, care este format din 18 sportive.

 

Înaintea acestor meciuri, România este pe locul 3 în Grupa a 2-a, fiind devansată de Danemarca şi Austria. Pentru a se califica la Euro 2022, România trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri în grupă. Până acum, România a ratat o singură dată calificarea la un Campionat European, în 2006, când România a pierdut cu Serbia-Muntenegru meciul decisiv din preliminarii.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here