INVESTIȚIE – Sediul Primăriei din Seini intră în reabilitare: investiție de peste 5 milioane de lei

0
259

REABILITARE – SEINI. Administrația publică locală din orașul maramureșean Seini, controlată de edilul Gabriel Tulbure (PSD), a introdus în licitație un contract estimat la peste 5 milioane de lei (exact: 5.129.335,65 lei, sumă care include TVA), care vizează proiectarea și execuția reabilitării a două corpuri de clădire din imobilul utilizat de Primăria locală ca sediu administrativ.

 

Corpurile A și B vor intra de la începutul anului 2024 în energetică moderată, proiectul investițional, finanțat din fonduri nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), vizând reducerea cu minim 30% a consumului de energie primară prin reducea pierderilor de căldură către exterior, la reducerea emisiilor gazelor cu efect de seră, la creșterea gradului de confort termic.

 

Contractul, pentru care se așteaptă oferte până la 28 decembrie 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, asigurarea cash-flow-ului de 30% – pentru cash-flow de 50% se acordă punctaj maxim -, experiența a 2 experți-cheie de 20%, termenul de execuție al lucrărilor de 10% – acesta trebuie să fie cuprins între 10 luni și 14 luni).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here