DE SUFLET – Pentru a o salva pe Mădălina din Baia Mare: Academia Gladiators vinde la licitație mănușile cu autograful luptătorului K1 Freddy Kemayo

1
1021

SOLIDARITATE – LICITAȚIE CARITABILĂ. Nimeni nu luptă singur. Asta cred că este/ar trebui să fie deviza luptătorilor. Clubul băimărean Academia Gladiators, condus de Andrei Babocsi, unde se practică mai multe stiluri de arte marțiale (muay thai, kickbox, sambo, judo, brazilian jujitzu, mixed martial arts – MMA), se implică direct în salvarea Mădălinei Breban, o tânără în 21 ani din Baia Mare, operată la cap de tumoră cerebrală (sarcom) și apoi la spate.

 

După mai multe operații și ședințe de radioterapie, tânăra, acum studentă la Drept, în risc de a rămâne paralizată, ar trebui să continue tratamentele medicale la spitalul Sheba Governmental din Israel, acolo unde i se oferă posibilitatea unei viitoare vieți normale – „să am șansa să tratez tipul de cancer care mi-a acaparat viața. Aleg să zâmbesc, cu toate că doare, însă am speranța că totul va fi bine”.

 

Această luptă o ducem împreună”

 

Aflând de cazul Mădălinei (a cărei campanie de strângere de fonduri a fost puternic susținută de și prin implicarea majoră a Asociației Părinți Salvatori – al cărui suflet e Vasile Vlașin), Academia Gladiators a decis: Această luptă o ducem împreună!

 

“Intrăm în ring cu un singur țel: să luptăm până la capăt pentru ceea ce ne dorim. Nu ne oprim la jumătatea drumului și mergem până acolo unde toată lumea zice că e imposibil să ajungem! Așa e și în viață, iar în această perioadă ne-am propus să luptăm peste barierele imposibilului alături de Mădălina”, au scris cei de la Galdiators Baia Mare.

 

Concret, cei de la Academia Gladiators (cu sprijinul lui Gabriel Georgescu, promotor Colosseum Tournament) au obținut unul dintre cele mai importante autografe din ringul K1: cel al luptătorului Frédéric „Freddy” Kemayo (n. 6 mai 1982), triplu campion al Franței la kickboxing.

 

Mănușile cu autograful lui Freddy Kemayo – supranumit „Crazy Horse”, un sportiv care în kickboxing are peste 100 de meciuri oficiale disputate, cu un palmares de 68 de victorii (47 prin KO), 24 de înfrângeri și un meci egal -, vor fi licitate în cadrul unei acțiuni caritabile organizate de ACS Gladiators Baia Mare, iar banii obținuți vor fi virați în contul Mădălinei (care este acesta – fără spații, acestea au fost introduse aici pentru o lizibilitate mai bună: RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei; RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU; Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea MADALINA).

 

Suma de pornire pentru mănușile cu autograful lui Freddy Kemayo este 200 de lei, iar licitația se încheie duminică, 22 noiembrie. Mănușile vor reveni persoanei care a oferit cea mai mare sumă în cadrul licitației, premiul fiind revendicat după ce câștigătorul face dovada că a virat banii în contul Mădălinei.

 

Cei care doresc să liciteze o pot face pe pagina de Facebook a Academiei Gladiators, sub formă de comentarii, la postarea respectivă (este cea mai recentă postare, aveți linkul AICI).

 

În 12 decembrie 2020, Mădălina împlinește 22 de ani… A scris: “Prietenii mei încearcă să mă ajute și ei cât pot cu strângerea de ceva bănuți pentru a reuși să îmi continui tratatamentul. Vă rog să mă ajutați și Dumneavoastră, iar dacă vor rămâne bani după ce eu mă voi face bine, îi voi dona unui alt caz”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here