ÎNFRÂNGERE – CSM București oprește, din nou, echipa băimăreană din drumul spre Cupa României

0
95

RUGBY. Cea de-a doua semifinală a Cupei României la rugby s-a încheiat, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, cu victoria echipei CSM Bucureşti. Deși fără șapte titulari în lot (băimărenii au avut trei absențe – cele două echipe nu au contat pe jucătorii convocaţi la lotul naţional pentru meciul test cu Uruguay), deținătoarea trofeului, CSM București, a învins cu 25-13 (22-6) echipa gazdă, CSM Ştiinţa Baia Mare.

 

Finala Cupei României la rugby, ediţia 2018, este programată în 1 decembrie (sâmbăta viitoare), deținătoarea trofeului urmând să se confrunte cu campioana en titre: CSM București – Timişoara Saracens. Bănățenii au trecut în prima semifinală de CSA Steaua Bucureşti cu 17-13 (7-3), într-un meci desfășurat pe stadionul ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca.

 

Meciul de astăzi, 24 noiembrie, a fost o reeditare a finalei de anul trecut, când CSM Bucureşti a câştigat în premieră competiţia după victoria cu 27-26 în faţa echipei băimărene.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ