ÎNFRÂNGERE – CSM București oprește, din nou, echipa băimăreană din drumul spre Cupa României

0
121

RUGBY. Cea de-a doua semifinală a Cupei României la rugby s-a încheiat, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, cu victoria echipei CSM Bucureşti. Deși fără șapte titulari în lot (băimărenii au avut trei absențe – cele două echipe nu au contat pe jucătorii convocaţi la lotul naţional pentru meciul test cu Uruguay), deținătoarea trofeului, CSM București, a învins cu 25-13 (22-6) echipa gazdă, CSM Ştiinţa Baia Mare.

 

Finala Cupei României la rugby, ediţia 2018, este programată în 1 decembrie (sâmbăta viitoare), deținătoarea trofeului urmând să se confrunte cu campioana en titre: CSM București – Timişoara Saracens. Bănățenii au trecut în prima semifinală de CSA Steaua Bucureşti cu 17-13 (7-3), într-un meci desfășurat pe stadionul ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca.

 

Meciul de astăzi, 24 noiembrie, a fost o reeditare a finalei de anul trecut, când CSM Bucureşti a câştigat în premieră competiţia după victoria cu 27-26 în faţa echipei băimărene.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here