HANDBAL – Handbalistele de la CS Marta Baia Mare încep turneul final al Campionatului Național

1
212

CAMPIONATUL NAȚIONAL. Miercuri, 1 mai, în Sala Sporturilor “Gheorghe Barițiu” din Turda, handbalistele de la CS Marta Baia Mare încep turneul final al Campionatului Național de handbal feminin, rezervat junioarelor I. Astăzi, băimărencele întâlnesc CSM Târgu Mureș (una dintre candidatele la titlul național) – din grupa echipei băimărene (grupa A) mai fac parte Corona Brașov și LPS Brăila, echipe cu care se vor confrunta în următoarele două zile.

 

Din grupa B fac parte CSM București, CSS 2 București, CSS 1 Constanța și Grup Școlar Energetic Rm.Vâlcea. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiției, programate sâmbătă, 4 mai. Finala și meciul pentru locurile III-IV se vor desfășura duminică, 5 mai.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here