NATALITATE – 23 de copii, născuți la Spitalul Județean din Baia Mare în preajma Sărbătorilor de Paşte

0
298

OFICIAL. Specialiștii Secției Neonatologie a Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare a anunțat că în perioada 26-29 aprilie s-au înregistrat 23 de naşteri, dintre care nouă băieţi şi 14 fete.

 

Cel mai micuţ nou născut, o fetiţă, a cântărit doar 2.320 de grame, cea mai mare greutate la a fost de puţin peste 4.000 de grame, iar primul născut în Noaptea de Înviere a fost un băieţel, de 4 kilograme, nașterea fiind înregistrată duminică, 28 aprilie, la ora 4.10, a precizat dr. Dana-Cristina Hodiş, medic specialist neonatologie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here