NATALITATE – 23 de copii, născuți la Spitalul Județean din Baia Mare în preajma Sărbătorilor de Paşte

0
43

OFICIAL. Specialiștii Secției Neonatologie a Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare a anunțat că în perioada 26-29 aprilie s-au înregistrat 23 de naşteri, dintre care nouă băieţi şi 14 fete.

 

Cel mai micuţ nou născut, o fetiţă, a cântărit doar 2.320 de grame, cea mai mare greutate la a fost de puţin peste 4.000 de grame, iar primul născut în Noaptea de Înviere a fost un băieţel, de 4 kilograme, nașterea fiind înregistrată duminică, 28 aprilie, la ora 4.10, a precizat dr. Dana-Cristina Hodiş, medic specialist neonatologie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ