FINANȚĂRI – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest deschide prima sesiune de depunere a proiectelor din 2018, cu finanțări pentru infrastructuri mici

0
153

PROIECTE. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide prima sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018, finanțările fiind destinate pentru infrastructuri mici. Beneficiari eligibili direcți sunt comunele și asociațiile acestora, conform legislaţiei naţionale în vigoare, iar beneficiarii indirecți sunt locuitorii zonei pentru accesul la infrastructurile diversificate/dezvoltate.

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00-14.00, în perioada 08.02.2018-12.03.2018, la sediul GALMMV din orașul Tăuţii Măgherăuş, strada. 1, nr, 194, camera 15 (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Detalii AICI.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here