FAPT – Administrația Maramureșului oferă 3,5 milioane de lei pentru proiectarea și consultanța pentru obținerea finanțării Aquaparkului din Baia Sprie

0
2516

AQUAPARK BAIA SPRIE. Consiliul Județean Maramureș a introdus în licitație publică un contract estimat la aproape 3,5 milioane de lei (exact: 3.474.800 lei, sumă care include TVA) care prevede elaborarea documentațiilor necesare și consultanță pentru obținerea finanțării în vederea construirii unui complex de agrement tip aquapark pe pășunea din orașul Baia Sprie.

 

În schimbul acestor bani trebuie elaborate/efectuate: Planul Urbanistic Zonal (PUZ), documentaţiile tehnico-economice (Temă de proiectare, Studiu de Fezabilitate – SF, Proiect Autorizare de Construire – PAD / Proiect Autorizare de Demolare – PAD, Proiect de Organizare a Execuției lucrărilor – POE și Proiect Tehnic – PT), verificarea tehnică a proiectului, obținerea certificatului de performanță energetică, asistență tehnică din partea proiectantului și consultanță în vederea obținerii finanțării obiectivului.

 

CJ Maramureș a anunțat că vrea să construiască primul Aquapark din județul Maramureș pe o porțiune de 130.000 mp din extravilanul orașului Baia Sprie (pe pășunea urbei, care are o suprafață de 243.675 mp), atât pentru agrement, cât și pentru dezvoltarea turismului și a segmentelor din județ de deservire a turiștilor. Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a anunțat că intenționează să realizeze investiția în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut și are o durată de 40 de luni. Ofertanții trebuie să depună ofertele până în 7 martie 2022.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here