DOTARE – Serviciul Salvamont Maramureș și-a cumpărat cu 750.000 lei o ambulanță de salvare montană

0
393

ACHIZIȚIE – SALVARE MONTANĂ. Firma Deltamed din Cluj, specializată în producția de ambulanțe și vehicule speciale, va livra Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș o autospecială de salvare montană de tip ambulanță, un contract în acest sens fiind semnat la începutul acestei săptămâni pentru suma de 750.000  lei (exact: 749.997,50 lei, sumă care include TVA).

 

Autosanitara de salavare montană este folosită la transportul victimelor accidentelor montane până în punctul unde joncțiunea cu personalul medical/paramedical de pe alte vehicule medicalizate este posibilă.

* Foto generică: @Deltamed (fotografia este de la un proiect anterior realizat de Deltamed, cu alt beneficiar)

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here